Restorative treatment practices and dentist-related factors - Palotie, Ulla, 1970- (Helsinki : University of Helsinki, 2009)
Tiivistelmä suomeksi.
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa.
Väitöskirja
Julkaistu myös painettuna.
World Wide Web.
Nimeke PDF-nimiösivulta.
Keywords: hampaat; hampaan paikkaus; materiaalit; kesto; puudutus; hammaslääkärit; erot; väitöskirjat