Läpileikkaus : Suomen yliopistojen rehtorien neuvoston 40-vuotishistoriikki - Markkanen, Tapio, 1942-2017.; Suomen yliopistojen rehtorien neuvosto (Helsinki : Suomen yliopistojen rehtorien neuvosto, 2009)
English abstract: Timelines : 40 years of history of the Finnish Council of University Rectors.
Svensk resumé: Överblick : Finlands universitetsrektorers råds 40-årshistorik.
Keywords: Suomen yliopistojen rehtorien neuvosto; historiikit; historia; toimielimet; järjestöt; yhteistyö; rehtorit; neuvostot; yliopistot; korkeakoulut; korkeakoulupolitiikka; korkea-asteen koulutus; korkeakoululaitos