Jäljet sanoissa : jälkistrukturalistisen kirjallisuuskäsityksen tulo 1980-luvun Suomeen - Helle, Anna, 1977- (Jyväskylä : Jyväskylän yliopisto : jakaja: Jyväskylän yliopiston kirjasto, 2009)
Abstract: Traces in the words : the advent of the poststructuralist conception of literature to Finland in the 1980s. - Summary (s. 251-252)
Väitöskirja
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: Eskelinen, Markku; Lehtola, Jyrki; kirjallisuus; käsitykset; poststrukturalismi; kirjallisuudentutkimus; kirjallisuuskritiikki; kirjallisuudenhistoria; Suomi