Olla elävän sanat : roolirunon laji Maila Pylkkösen teoksessa Arvo : vanhaäiti puhuu runonsa - Seutu, Katja; Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia, ISSN 0355-1768, 2009)
Summary: To be the words of a living creature : the dramatic monologue genre in Maila Pylkkönen's Value : an old woman speaks her poem.
Keywords: Pylkkönen, Maila : Arvo : vanhaäiti puhuu runonsa; kirjallisuudentutkimus; lyriikka; poetiikka; tekstianalyysi; runot; genret