The structure of Norway spruce (Picea abies [L.] Karst.) stems in relation to wood properties of sawn timber - Kantola, Anu; Suomen metsätieteellinen seura (Dissertationes Forestales, ISSN 1795-7389, 2008)
Tiivistelmä suomeksi.
Keywords: metsäkuusi; kasvu; runko (kasvinosat); puutavara; sahatavara; rakenne (ominaisuudet); simulaattorit