United with the United States : George Bush's foreign policy towards Europe 1989-1993 - Jumppanen, Aapo. (Jyväskylä : University of Jyväskylä : distributor: University Library of Jyväskylä, 2009)
Yhteenveto.
Väitöskirja
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: Bush, George; Pohjois-Atlantin liitto; 1989-1993; ulkopolitiikka; kansainväliset suhteet; retoriikka; argumentointi; poliittinen viestintä; puheet; presidentit; asiakirjat; tiedustelupalvelut; turvallisuuspolitiikka; uhat; kansainvälinen politiikka; poliittinen historia; Yhdysvallat; Eurooppa