Sisäasiainministeriön kansalais- ja kansalaisjärjestöstrategia 2009-2011 - Sisäasiainministeriö. Kansalais- ja kansalaisjärjestöstrategian uudistamistyöryhmä (Helsinki : Sisäasiainministeriö, 2009)
Referat: Inrikesministeriets medborgar- och medborgarorganisationsstrategi 2009-2011.
Tekstiä myös ruotsiksi.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: Suomi. -- Sisäasiainministeriö; strategiat; kansalaistoiminta; kansalaisjärjestöt; vaikuttaminen; osallistuminen; säädösvalmistelu