Vuoden 2009 talousarvioesityksen vero- ja etuusperustemuutosten vaikutukset - Viitamäki, Heikki, 1952- (Helsinki : Valtion taloudellinen tutkimuskeskus, 2008)
Abstract in English.
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: valtion talousarviot; hallituksen esitykset; tulovero; veroaste; tulonjako; tulot; kotitaloudet