Etelä-Suomen läänin yleiset kirjastot vuonna 2007 - Kontiainen, Kristiina; Nykänen, Sarri; Kursu, Marjaterttu; Weckman, Johanna (Etelä-Suomen lääninhallituksen julkaisuja, ISSN 1455-3244, 2008)
Resumé: De allmänna biblioteken i Södra Finlands län år 2007.
Keywords: yleiset kirjastot; kirjastot; tilastot; Etelä-Suomen lääni