TY - GEN TY - GEN T1 - Graavisuolatun ja kylmäsavustetun kalan hygieeninen laatu ja säilytyslämpötilat vähittäismyynnissä ja laitoksissa T2 - Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen julkaisuja A1 - Åberg, Riikka, 1970- A1 - Nousiainen, Liina-Lotta, kirjoittaja A1 - Lampinen, Helena, kirjoittaja A1 - Klemettilä-Kirjavainen, Eeva, 1961- kirjoittaja LA - fin PP - Helsinki PB - Helsingin kaupungin ympäristökeskus YR - 2008 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/Record/fikka.4084398 AB - Sammandrag: Hygienisk kvalitet och förvaringstemperaturer för gravsaltad och kallrökt fisk i detaljhandeln och vid anläggningar. SN - 978-952-223-218-2 nidottu KW - elintarvikehygienia KW - kalavalmisteet KW - kala (elintarvikkeet) KW - laatu KW - säilytys KW - lämpötila KW - vähittäiskauppa KW - elintarvikevalvonta ER -