TY - GEN TY - GEN T1 - Laatu paikallisessa ruoan tuotannossa : laatuajattelun spatiaalinen diffuusio ja innovaatioverkosto maidontuotannossa Pohjois-Karjalassa T2 - Yhteiskuntatieteellisiä julkaisuja / Joensuun yliopisto, yhteiskunta- ja aluetieteiden tiedekunta A1 - Konttinen, Lea, 1965- LA - fin PP - Joensuu PB - Joensuun yliopisto : Joensuun yliopiston kirjasto [jakaja], Joensuun yliopistopaino YR - 2008 UL - https://kansalliskirjasto.finna.fi/Record/fikka.4084348 AB - Abstract: Quality in local food production : diffusion of the quality thinking and innovation network on diary farms in North Karelia. SN - 978-952-219-110-6 nidottu KW - toimintatutkimus KW - alueellisuus KW - leviäminen KW - innovaatiot KW - koulutus KW - maidontuotanto (kotieläintuotanto) KW - maitotalous KW - lypsykarjatilat KW - laadunhallinta KW - laatutyö KW - laatu KW - kehittäminen KW - Pohjois-Karjala ER -