Mansikan homehtumisen estäminen antimikrobisilla aineilla ja antimikrobisilla syötävillä päällysteillä - Torikka, Saara (EKT-sarja, ISSN 0355-1180, 2008)
Abstract: Inhibition of the mould growth on strawberry by antimicrobial compounds and antimicrobial edible coatings.
Keywords: mansikat; home; homesienet; torjunta; estäminen; proteiinit; peptidit; kalvot (tekniikka); päällysteet