Rovaniemen hovioikeuspiirin tuomioistuinten laatuhankkeen työryhmäraportteja IX - Savela, Antti, 1967-; Suomi. Hovioikeuspiiri (Rovaniemi) ([Rovaniemi] : [Rovaniemen hovioikeuspiiri], 2008)
Summary (s. 206-207).
Rovaniemen hovioikeuspiirin laatuhanke.
Rovaniemen hovioikeuspiirin laatupäivät Kuusamon Rukalla 22.-23.11.2007.
Julkaistu myös verkkoaineistona (ISBN 978-951-53-3073-4), (ISBN 978-951-53-3074-1).
Keywords: Suomi. -- Hovioikeuspiiri (Rovaniemi); tuomioistuimet; lainkäyttö; laatu; laadunhallinta; oikeudenkäynti; prosessioikeus; siviiliprosessi; rikosprosessi; kuuleminen (menettely); lapset (ikäryhmät); tulkkaus; kääntäminen; valitukset; hovioikeudet; julkisuus; oikeudenmukaisuus; eurooppaoikeus; terminologia