Puheenvuoroja poliisin ammattietiikasta - Ellonen, Erkki; Suomi. Sisäasiainministeriö. Poliisiosasto (Poliisin ylijohdon julkaisusarja, ISSN 1459-7829, 2008)
Sammandrag.
Keywords: ammattietiikka; poliisi (organisaatiot); etiikka; arvot (käsitykset); perusoikeudet; yhdenvertaisuus; tietoturva; tiedotus; media; korruptio; lahjonta