Ympäristöriskien hallinta - Mäkelä, Leena; Soininen, Hanne, 1977-; Oksa, Saana (Mikkeli : Mikkelin ammattikorkeakoulu, 2008)
Abstract: Environmental risk management.
Keywords: ympäristönsuojelu; ympäristöriskit; terveysriskit; riskinarviointi; riskianalyysi; riskienhallinta; työturvallisuus; kemikaalit; graafinen teollisuus; jätevedenpuhdistamot; kaatopaikat; lainsäädäntö