Ulkomaalaiset Suomessa 1812-1972 - Leitzinger, Antero, 1962- ([Helsinki] : East-West Books Helsinki, 2008)
Summary.
S. 341-539: Suomessa vuosina 1812-1972 sovelletut säädökset ulkomaalaisten maahanmuutosta ja Suomessa oleskelusta.
Tekstiä myös ruotsiksi
Keywords: 1900-luku; 1800-luku; ulkomaalaiset; siirtolaisuus; maahanmuutto; maahanmuuttajat; kansalliset vähemmistöt; historia; Suomi