Aavan meren täällä puolen : arkkityyppiset piirteet ja amerikkalaisvaikutteet suosituimmissa suomalaisissa molli-iskelmissä - Kukkonen, Risto (Suomen Jazz & Pop Arkisto, 2008)
English summary (1 s.).
Keywords: Heikkilä, Arvo, : 1900-1968 : Yölintu; Malmstén, Georg, : 1902-1981 : Suurin onni, lyhyin onni; Kärki, Toivo, : 1915-1992 : Eron hetki on kaunis; säveltäjät; iskelmät; hitit; populaarimusiikki; viihdemusiikki; vaikutteet; musiikkianalyysi; Suomi