Turvallisuuspoliisin parlamentaarinen valvonta : oikeusvertaileva taustaselvitys - Hautamäki, Veli-Pekka, 1973-; Suomi. Oikeusministeriö (Helsinki : Oikeusministeriö, 2007)
Referat: Den parlamentariska övervakningen av säkerhetspolisen : en rättsjämförande bakgrundsutredning.
Myös verkkoaineistona.
Keywords: turvallisuuspoliisi; parlamentaarinen valvonta; oikeusvertailu; Pohjoismaat; Länsi-Eurooppa