Korvassani soi mummi : tekstejä nuorten kirjoituskilpailusta - Hulkko, Johanna; Alasuutari, Maarit, 1957- ([Tampere] : Majaoja-säätiö, 2007)
Summary.
Kirjoittajat: Maarit Alasuutari ja muita
Keywords: nuoret; kirjoittaminen; kirjoittajakoulutus; kirjoituskilpailut