Ihmisen toiminnasta ympäristöön kohdistuva kuormitus Etelä-Savossa 2005 - Rautio, Mikko (Etelä-Savon ympäristökeskuksen raportteja, ISSN 1796-1831, 2007)
Abstract: Environmental load from human activity in Etelä-Savo region 2005.
Keywords: ympäristökuormitus; vesi; ilma; maaperä; jätehuolto; Etelä-Savo