Kelan kuntoutuksen vuonna 2002 päättäneet : kuntoutujien rekisteriseuranta vuosina 2002-2004 - Lind, Jouko, 1946-; Suomi. Kansaneläkelaitos. Tutkimusosasto (Helsinki : Kelan tutkimusosasto, 2007)
Sammandrag: Avslutade rehabiliteringsåtgärder vid FPA år 2002 : en registeruppföljning av rehabiliteringsklienter åren 2002-2004.
Abstract: Persons having completed a rehabilitation programme funded by the Social Insurance Institution of Finland in 2002 : a register-based follow-up study of rehabilitation clients in 2002-2004.
Myös verkkoaineistona.
Keywords: Suomi. -- Kansaneläkelaitos; kuntoutus; vaikuttavuus; seuranta; lääkinnällinen kuntoutus; ammatillinen kuntoutus; kuntoutujat; toipuminen; työllistyminen; työttömyys; eläkkeelle siirtyminen