Mood in association with dietary nutrient intakes and sleep lenght - Rintamäki, Reeta (Publications of the National Public Health Institute, 2007)
Tiivistelmä: Ravintoaineiden ja unen pituuden yhteys mielialaan.
Keywords: tunne-elämän häiriöt; mieliala; masennus; kaksisuuntainen mielialahäiriö; ravinto; uni (lepotila)