Kaupunkien omistajaohjauksen tavoitteet ja toimeenpanon keinot : tutkimus teknisen- ja ympäristötoimen yhtiöistä ja liikelaitoksista - Maanonen, Mari.; Tampere University Press (Tampere : Tampere University Press : Taju [jakaja], 2007)
Sammanfattning. - Abstract.
Väitöskirja
Myös verkkoaineistona.
Keywords: omistajaohjaus; omistajat; ohjaus (hallinta); ohjauskeinot; liikelaitokset; kaupungit; liiketoiminta; kunnat; strateginen johtaminen; väitöskirjat