Musiikkiopistosta musiikkiyliopistoksi : Sibelius-akatemia 125 vuotta - Pajamo, Reijo, 1938-; Sibelius-Akatemia. ([Helsinki] : Sibelius-akatemia, 2007)
Resumé: From music school to music university.
Resumé: Från musikinstitut till musikuniversitet.
Keywords: Sibelius-Akatemia.; historiikit; musiikkikorkeakoulut; musiikkioppilaitokset; historia; Helsinki