Ympäristövahingot ja niiden kustannukset Suomessa vuosina 2000-2005 - Alaja, Tuuli, 1974-; Suomen ympäristökeskus (Helsinki : Suomen ympäristökeskus : jakaja: Edita Publishing, 2007)
Sammandrag: Miljöskador och kostnader i Finland 2000-2005.
Abstract: Environmental accidents and costs in Finland 2000-2005.
Myös verkkoaineistona.
Keywords: 2000-2005; ympäristövahingot; ympäristöonnettomuudet; kustannukset; vahingonkorvaus