Ympäristövahingot ja niiden kustannukset Suomessa vuosina 2000-2005 - Alaja, Tuuli; Suomen ympäristökeskus (Suomen ympäristökeskuksen raportteja, ISSN 1796-1718, 2007)
Sammandrag: Miljöskador och kostnader i Finland 2000-2005.
Keywords: 2000-2005; ympäristövahingot; ympäristöonnettomuudet; kustannukset; vahingonkorvaus