Muutoksen monet juuret : oman ja vieraan risteytyminen Viron inkerinsuomalaisten imperfektinmuodostuksessa - Riionheimo, Helka; Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia, ISSN 0355-1768, 2007)
Abstract: The multiple roots of change : mixing native and borrowed influence in the past tense formation by Ingrian Finns.
Keywords: imperfekti; suomen kieli; murteet; kielikontaktit; inkeriläiset; viron kieli; Viro