Kranaatinheitinonnettomuus Rovajärven ampuma-alueella 2.12.2005 - Onnettomuustutkintakeskus (Tutkintaselostus, ISSN 1239-5323, 2007)
Sammandrag: Granatkastarolyckan på skjutområdet i Rovajärvi 2 december 2005.
Keywords: puolustusvoimat; sotaharjoitukset; ampuma-alueet; ampuma-aseet; kranaatinheittimet; onnettomuudet; tutkimus; Rovajärvi