Biologičeskie metody issledovaniâ vodoemov v Finlândii - Ruoppa, Marja; Heinonen, Pertti, 1939-; Suomen ympäristökeskus (Hel'sinki : Institut okružaûŝe sredy Finlândii, 2006)
Tiivistelmä: Suomessa käytetyt biologiset vesitutkimusmenetelmät.
Sammandrag: Biologiska vattenundersökningsmetoder i Finland.
Abstract: Biological surveying methods for waters in Finland.
Myös suomeksi nimellä Suomessa käytetyt biologiset vesitutkimusmenetelmät.
Myös verkkoaineistona.
Keywords: vesistöt; tutkimusmenetelmät; biologiset menetelmät; ekotoksikologia; ympäristötutkimus