Ilmanlaatu Uudenmaan ympäristökeskuksen seuranta-alueella vuonna 2005 - Kousa, Anu; Aarnio, Päivi; Koskentalo, Tarja (Uudenmaan ympäristökeskuksen raportteja, ISSN 1796-1734, 2006)
Luftkvalitet inom Nylands miljöcentrals uppföljningsområde i år 2005.
Keywords: päästöt; ilman epäpuhtaudet; ilmanlaatu; seuranta; Uusimaa; Itä-Uusimaa