Internet ohjauksessa vai ohjaus internetissä? : ohjaajien käsityksiä internetin merkityksestä työvälineenä - Vuorinen, Raimo, 1957- (Jyväskylä : Koulutuksen tutkimuslaitos, Jyväskylän yliopisto, 2006)
Summary: The Internet in guidance or guidance in the internet? : perceptions of guidance practitioners on the use of the Internet as a tool in guidance.
Väitöskirja
Julkaistu myös verkkoaineistona.
Keywords: urasuunnittelu; työvoimatoimistot; tieto- ja viestintätekniikka; oppilaitokset; opinto-ohjaus; opetuskäyttö; ohjaus (neuvonta ja opastus); ohjaajat (kasvatus ja opastus); Internet