Finlands kuststrategi : bedömningsdel - Hanhijärvi, Johanna; Yliskylä-Peuralahti, Johanna (Miljön i Finland, 2006)
Tiivistelmä: Suomen rannikkostrategia, arviointiosa.
Keywords: rannikot; käyttö; ympäristönhoito; strategiat; ympäristövaikutukset; ympäristön tila; kestävä kehitys; Suomi