Erilaiset ja samanlaiset - Wilska, Terhi-Anna (Nuorisobarometri, 2005)
Resumé. - Abstract.
Keywords: suomenruotsalaiset; ruotsinkieliset; monikulttuurisuus; ulkomaalaiset; maahanmuuttajat; tulevaisuudenodotukset; ulkonäkö; kulutus; työttömyys; työelämä; elämänodotukset; mielipiteet; nuoret; asenteet