The role of expectations in euro area inflation dynamics - Paloviita, Maritta, 1963- (Helsinki : Bank of Finland, 2005)
Tiivistelmä.
Myös verkkoaineistona.
Keywords: taloudellinen kehitys; euroalue; inflaatio; odotukset; estimointi