Liikenteen biopolttoaineiden tuotanto- ja käyttömahdollisuudet Suomessa : taustaselvitys - Mäkinen, Tuula, 1964-; Sipilä, Kai, 1951-; Nylund, Nils-Olof, 1954- (Espoo : VTT, 2005)
Abstract: Possibilities to produce and use biofuels in transportation in Finland.
Myös verkkoaineistona.
Keywords: tuotanto; liikenne; käyttö; biopolttoaineet