Väinö Vähäkallio ja hänen toimistonsa : arkkitehdin elämäntyö ja verkostot - Niskanen, Aino, 1950- ([Espoo] : Teknillinen korkeakoulu, 2005)
Summary.
Väitöskirja
Keywords: Vähäkallio, Väinö, -- 1886-1959.; 1900-luku; 1920-luku; elämäkerrat; arkkitehdit; arkkitehtuuri; historia; klassismi; modernismi; funktionalismi; sisustustaide; huonekalut; kartanot; asuinrakennukset; huvilat; kerrostalot; pankit; liikerakennukset; hotellit; elokuvateatterit; uimahallit; koulurakennukset; kirkkorakennukset; teollisuusrakennukset; väitöskirjat