Palvelujärjestelmä toimivaksi : seutukunnallisten kehittämishankkeiden ja terveydenhuollon palvelujärjestelmän kehittämiskokeilujen arviointi - Virtanen, Petri; Tonttila, Jarkko, 1975- (Helsinki : Sosiaali- ja terveysministeriö, 2005)
Referat: Mot ett fungerande servicesystem.
Summary: Making the service system more effective.
Myös verkkoaineistona.
Keywords: sosiaalihuolto; terveydenhuolto; palvelujärjestelmät; kehittämisprojektit; arviointi; vaikuttavuus; innovatiivisuus; sosiaalipalvelut; terveyspalvelut; kunnat; yhteistyö; seutuyhteistyö; alueellinen yhteistyö