Luottamus hyvä, valvonta paras? : puolustusvoimien organisaatiokulttuuri kumppanuushaasteen edessä - Laaksonen, Marko (Julkaisusarja / Maanpuolustuskorkeakoulu, johtamisen laitos, ISSN 1455-7495, 2004)
Abstract.
Keywords: puolustusvoimat; puolustushallinto; organisaatiokulttuuri; kumppanuus