Ulosoton organisaatiotyöryhmän väliraportti. - Ulosoton organisaatiotyöryhmä (Helsinki : Oikeusministeriö, 2004)
Referat: Mellanrapport av organisationsarbetsgruppen för utsökning.
Keywords: ulosotto; organisaatiot