Den ekonomiska rådgivningen och skuldrådgivningen : rapport 2003 - Paloranta, Kaisu (Konsumentverkets publikationsserie, 2004)
Tiivistelmä: Talous- ja velkaneuvonta : raportti vuodelta 2003.
Keywords: kuluttajaneuvonta; neuvonta; taloudenhoito; velkaneuvonta