Sodan kaikuja : Norjan ja Suomen henkilömiinaretoriikka kansainvälisten mediaprosessien ilmentäjänä 1995-2001 - Koivula, Tommi, 1970- (Tampere : Tampereen yliopisto, 2004)
Summary: Echoes of war : Norwegian and Finnish landmine rhetorics as reflectors of international media processes 1995-2001.
Väitöskirja
Myös verkkoaineistona.
Keywords: miinat; aseet; puolustuspolitiikka; turvallisuuspolitiikka; kansainvälinen politiikka; ulkopolitiikka; julkinen keskustelu; retoriikka; kansainvälinen viestintä; joukkoviestintä; joukkoviestimet; media; Suomi; Norja