Suomen ja Norjan välisen porojen esteaidan sekä Kaamasen koetarhan kartoitus "mobiilia" GIS-teknologiaa käyttäen - Nieminen, Mauri, 1947-; Törrönen, Pentti (Helsinki : Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos, 2003)
Abstract: Mapping of reindeer fence between Finland and Norway and around Kaamanen field station using mobile GIS-technology.
Keywords: poro; aidat; aitaukset; laitumet; kartoitus; porotalous; Suomi; Norja