Sääty, sukupuoli, uskonto : Mathilda Wrede ja yhteiskunnan muutos 1883-1913 - Antikainen, Marjo-Riitta; Suomalaisen Kirjallisuuden Seura (Bibliotheca historica, ISSN 1238-3503, 2003)
Summary: Social class, gender, religion : Mathilda Wrede and a changing society 1883-1913.
Keywords: Wrede, Mathilda, : 1864-1928; 1883-1913; vankeinhoito; naiset; vankilat; vangit; evankelioiminen; sielunhoito; yhteiskunnallinen asema; säätyläiset; aateli; naisen asema; yhteiskunnallinen muutos; sääty-yhteiskunta; historia