Time-share-matkailupalvelun tuotteistamisen lainsäädännölliset puitteet : Espanjan, Iso-Britannian ja Suomen time-share-lainsäädäntöä koskeva oikeusvertaileva tutkimus - Sorsa, Kaisa, 1960- (Turku : Turun ammattikorkeakoulu, 2003)
Abstract: The legal framework for the productizing of timeshare.
Väitöskirja
Keywords: matkailu; lainsäädäntö; vapaa-ajan asunnot; aikaosuus; yhteisomistus; tuotteistus; osakkaat; markkinointi; kuluttajansuoja; sopimusoikeus; kansainvälinen vertailu; Espanja; Iso-Britannia; Suomi; väitöskirjat