Ruokaa netistä : sähköinen päivittäistavarakauppa kuluttajien arjessa - Hyvönen, Kaarina, 1952- (Helsinki : Kuluttajatutkimuskeskus, 2003)
Referat: Mat från webben.
Abstract: Food from the web.
Keywords: päivittäistavarakauppa; Internet; tietoverkot; verkkokauppa; päivittäistavarat; ruoka; kuluttajakäyttäytyminen