Sudenhuoneesta opettajainhuoneeksi : opettajainhuoneen ja oppilaan välisen interaktion etiikka - Hyytiäinen, Antero (Acta Universitatis Lapponiensis, ISSN 0788-7604, 2003)
Abstract: From wolf trap to teachers' room.
Keywords: opettajat; opettajuus; opettaja-oppilassuhde; ammattietiikka; kouluyhteisö