Tasa-arvoa valtavirtaan : tasa-arvon valtavirtaistamisen menetelmiä ja käytäntöjä - Horelli, Liisa, 1941-; Saari, Milja, 1974- (Helsinki : Sosiaali- ja terveysministeriö, 2002)
Sammandrag: Mainstreaming av jämställdhet.
Summary: How to mainstream gender equality.
Keywords: tasa-arvo; sukupuoli; edistäminen; valtavirtaistaminen; menetelmät; naisen asema; miehen asema; käsitteet