Sukupuolitetut rajat = Gendered borders and boundaries - Komulainen, Katri, 1964- (Joensuu : Joensuun yliopisto, 2002)
Osa tekstistä englanniksi.
Keywords: sukupuoli; rajat; etnisyys; sukupuolittuminen; kansallisuus; kansallinen identiteetti; kansalaisuus