Väkivallan kustannukset kunnassa : viranomaisten arviointiin perustuva tapaustutkimus naisiin kohdistuvasta väkivallasta ja sen kustannuksista Hämeenlinnassa vuonna 2001 - Heiskanen, Markku; Piispa, Minna (Sosiaali- ja terveysministeriön selvityksiä, ISSN 1236-2115, 2002)
Sammandrag.
Keywords: väkivalta; uhrit; naiset; perheväkivalta; väkivaltarikokset; kustannukset; kunnat; Hämeenlinna