Valtion liikelaitosten tulos- ja omistajaohjaus - Valtiontalouden tarkastusvirasto (Tarkastuskertomus / Valtiontalouden tarkastusvirasto, ISSN 1238-0296, 2001)
Resumé: Resultat- och ägarstyrningen av statens affärsverk.
Keywords: Metsähallitus; Senaatti-kiinteistöt; Ilmailulaitos; ohjaus; valtion liikelaitokset; julkiset liikelaitokset; tulosjohtaminen; omistajaohjaus; tarkastus